KARIJERE U
TVRTKI DURACELL

ZAŠTO DURACELL?

Duracell je, po tržišnom udjelu, svjetska tvrtka broj jedan za potrošačke baterije i vodeći proizvođač alkalnih baterija visokih performansi.

Why Duracell?

U prosjeku se svake godine proda 63 Duracellova proizvoda

Why Duracell?

Vrijednost marke br. 1 diljem svijeta. Duracellov Zeko i 'bakreni vrh' su sinonimi za baterije

Why Duracell?

Duracell je marka baterija broj jedan, koju preporučuju najveći svjetski proizvođači uređaja

Duracell Duracell

DURACELL

Duracellova snaga

Duracell – stalni dio grupe Berkshire Hathaway – dinamična je multikulturalna tvrtka koja cijeni integritet, odgovornost i sposobnost svojih zaposlenika. To je taj način razmišljanja koji nam daje snagu da ispunimo našu ambiciju da budemo neprikosnovena tvrtka broj jedan u svijetu za baterije široke potrošnje.

Snaga naših zaposlenika (Duracellovi prvaci)

Naši zaposlenici su odlučni u tome da Duracell bude prvi izbor kada je u pitanju napajanje uređaja koji su najrelevantniji za potrošače i stvaranje dugoročne vrijednosti i uspjeha za naše partnere.

Snaga kontinuirane inovacije

Duracell ima bogatu povijest inovacija kroz kontinuirano razvijanje baterija koje su kompaktnije, snažnije, učinkovitije i trajnije od konkurentskih marki.

The New Duracell

Berkshire Hathaway

Vođa kojem se svi dive

Berkshire Hathaway je multinacionalna tvrtka s ostvarenim prihodom od 182 milijarde dolara i sa sjedištem u gradu Omaha, Nebraska, Sjedinjene Američke Države, poznata svom karizmatičnom predsjedniku Uprave, Warrenu Buffettu. Časopis Fortune rangirao je BH kao 4. najveću tvrtku i 3. najcjenjeniju tvrtku u svijetu.

Dugoročna vizija

Berkshire ima dugoročnu poslovnu strategiju i ulaže u tvrtke i ljude koji će stvoriti nove vrijednosti na svojim područjima pa je stvorio obitelj uspješnih tvrtki i marki, a Duracell je njen najnoviji član.

 

Berkshire Hathaway