Jezgra visoke gustoće –
revolucionarna tehnologija unutar baterije

POGLEDAJTE video

Duracellove baterije Ultra imaju jezgru visoke gustoće. Takve baterije imaju zbijenu i kompaktnu strukturu koja nam omogućuje da u bateriji redovne veličine pohranimo više energije. Zato baterije Duracell Ultra rade duže od bilo koje druge Duracellove baterije.

Dizajnirane su oko guste i kompaktne strukture jezgre visoke gustoće. Rezultat je znatno više snage i duže trajanje u odnosu na cink-ugljik baterije.

Jezgra visoke gustoće znači više snage

Duracellove baterije s jezgrom visoke gustoće daju vam dugotrajnu snagu jer su napunjene aktivnijim tvarima. Težina govori sama za sebe.

Duracellove baterije s jezgrom visoke gustoće teže su od običnih. Jednostavno možete osjetiti njihovu težinu u ruci. Također možete napraviti eksperiment kako biste dokazali vrhunsku kvalitetu izvedbe. Uzmite staklenu posudu i napunite je vodom. Ubacite običnu bateriju i bateriju Duracell Ultra u vodu. Duracell Ultra je teška, pa tone. Druga baterija pluta jer ima zraka u unutrašnjosti. Što to znači? Veća težina jednaka je aktivnijem materijalu, a aktivniji materijal odgovara većoj snazi. Duracellova tehnologija jezgre visoke gustoće pruža dugotrajnu alkalnu snagu za uređaje velike i male potrošnje tako da možete biti sigurni da će pouzdano raditi. Potražite baterije Duracell Ultra u najbližoj prodavaonici i uživajte u korištenju uređaja bez nepotrebnih prekida.

Pogledajte kako radi

Ove višenamjenske baterije idealne su za pouzdano napajanje uređaja u svakodnevnoj upotrebi. Duracellove baterije Ultra daju vam slobodu da uživate u korištenju svojih uređaja dajući vam proizvod na koji se možete osloniti.

Duracell

POVEZANI ČLANCI

Saznajte kako nas tehnologija koja se koristi za stvaranje naših dugotrajnih baterija čini pouzdanom markom baterija broj 1.

Kako se baterije proizvode?

Alkalne baterije imaju dugu i bogatu povijest napajanja raznih uređaja koje svakodnevno koristimo. Kemijski…

SAZNAJTE VIŠE

Odgovorno korištenje baterije, skladištenje i…

Saznajte kako najbolje iskoristiti Duracellove baterije i kako ih pravilno reciklirati.

SAZNAJTE VIŠE

Koliko su litijske baterije u obliku kovanica…

Jeste li znali da se svake godine prijavljuje na stotine slučajeva gutanja baterije? 52 % prijavljenih…

SAZNAJTE VIŠE

Duralock – Baterije pune do 10 godina

Većina baterija s vremenom polako gubi snagu, čak i kada nisu u upotrebi. No, tehnologija Duralock omogućuje da…

SAZNAJTE VIŠE

Jezgra visoke gustoće – revolucionarna…

Duracellove baterije Ultra imaju jezgru visoke gustoće. Takve baterije imaju zbijenu i kompaktnu strukturu…

SAZNAJTE VIŠE

Preporučeni proizvodi

prethodno

Duracell Ultra alkalne AA baterije

TRAJE DO 20 PUTA DUŽE*

*u usporedbi s vodećim cink AA baterijama u ispitivanjima za digitalne kamere prema normi IEC 2015 (www.iec.ch). Rezultati se mogu razlikovati ovisno o uređaju ili obrascu uporabe

ODABERITE KOLIČINU

Duracell Ultra alkalne AAA baterije

NAŠA NAJDUGOTRAJNIJA BATERIJA*

*Duracellova najdugotrajnija AAA baterija u ispitivanjima prema normi 2015 IEC AAA. Rezultati se mogu razlikovati ovisno o uređaju ili obrascu uporabe. (www.iec.ch)

ODABERITE KOLIČINU

DURACELLOVE SPECIJALNE LITIJSKE BATERIJE U OBLIKU KOVANICA 2032 3 V

Duracellove litijske baterije u obliku kovanica 2032 – do 50 % više snage*.

*u usporedbi s Minimalnim prosječnim trajanjem litijske baterije u obliku kovanica CR2032 prema standardnom testu IEC za ključeve za daljinsko otključavanje automobila. Rezultati mogu varirati ovisno o uređaju i načinima upotrebe

ODABERITE KOLIČINU
Next